|
|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 34567 9> |
Yazar | |||
gilraén ![]() Forum Bağımlısı ![]() ![]() K.Tarihi: 06/Eylül/2007 Bölüm: Hukuk Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 902 Tesekkür: 44 Rep: 100 ![]() ![]() |
![]() Gönderim Zamanı: 21/Ekim/2007 Saat 16:31 |
||
biz meclis üyelerine milletvekili dioruz bilmiosan söyliim sen onlari sawun onlar uyuklasinlar bn onu kastediodum ama sen toz kondurma yinee |
|||
pesimistx ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 20/Ağustos/2007 Bölüm: Hukuk Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 938 Tesekkür: 237 Rep: 304 ![]() ![]() |
![]() |
||
![]() |
|||
sana ben aç çocukların gözlerinde vuruldum..
|
|||
dont_pain ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 18/Ağustos/2007 Bölüm: Hukuk Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 2971 Tesekkür: 393 Rep: 826 ![]() ![]() |
![]() |
||
bn sana söle anlatayım dedimi bnm asla savastn yana bir istegim yokk... ama kalkıp bukadar yıl teröre göz yummak hala ardı arkasına gelen sehit haberlerine sadece basın toplantısı yaparak çok üzüldüğünü belirtmek ve bn bilmem ne tarihinde amerikaya gidecegm bekleyn demdk bnm aklıma ve mantığıma sığmıyo.. amerikan köleliğindn baska birsey degil bnce bu.. ama haydi alın silahları kuzey ırak a da demiyorum..
türkiyenn burda yapması gereken sey kararlı ve kesinlikle istikrarlı olmak bn su tarihte amerikaya gidiyorum diyip insanları bekletmek degil amerkan baskanını cagırmak gerekirse...
ve bna göre suan amerikann çıkarları için kullanılan kürtler yani pkk ile masaya oturulmalı çünkü amerika bize bu konuda destek vermiyor bu bugne kadr belli oldu defalarca grüsme yapıldı adamların tek söylediği kınıyoruz oldu.. hatta bazn onu bile söylemediler...
karsılıklı cıkarlar ile uzlasılmasını düşündüğüm kişiler amerikanlar degil bnu belirtmek istedim
Düzenleyen dont_pain - 21/Ekim/2007 Saat 16:39 |
|||
beni görsen belki anlayamazsın
içlenir gizli gizli ağlarsın eğer ben yalnızsam yanılmışsam elimden tut yoksa düşeceğim yağmur beni götürecek yoksa beni. |
|||
^^sell_in^^ ![]() Forum Bağımlısı ![]() ![]() K.Tarihi: 09/Ekim/2007 Bölüm: Mimarlık Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 227 Tesekkür: 45 Rep: 85 ![]() ![]() |
![]() |
||
Arkadaşlar şunu söylemek istiyorum...Millet olarak hepimiz bu durumdan suçluyuz ....Sanıyormusunuz ki pkk bir yıllık veya 3 yıllık bir mesele..40 senedir var bu örgüt...Şu an ortaya çıkmaları ise millet olarak kendi içimizde bir birlik sağlayamamız,kişisel çıkarlarımızı,Milletin çıkarları üzerinde görmemiz...Zaten bizi bölmek isteyenlerinde kullandığı ikl durum bu...ZAyıf noktamız yani....Bu kafayla gidersek...Ne olduğumuzu kim olduğumuzu Göstermezsek vereceğimiz son şehitlerde olmayacaktır...BENCe....
|
|||
Kadını 'GÜZEL' yapan tanrı 'SEVİMLİ' yapan şeytandır....
|
|||
tesekkür edenler: | blackandwhite | ||
tandemetu ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 14/Ekim/2007 Bölüm: Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 59 Tesekkür: 10 Rep: 28 ![]() ![]() |
![]() |
||
benim kanımca teskere kamuoyu baskıları yüzünden çıktı. akp hükümetinin teskere çıkarmaya sıcak baktığını düşünömüyorum.
|
|||
dont_pain ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 18/Ağustos/2007 Bölüm: Hukuk Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 2971 Tesekkür: 393 Rep: 826 ![]() ![]() |
![]() |
||
bnce tezkere amerikada süregelen ermeni soykırımı kabulu zamanı reste rest olarak cıkarıldı.. bnde böyle düşünüyorumm
|
|||
içlenir gizli gizli ağlarsın eğer ben yalnızsam yanılmışsam elimden tut yoksa düşeceğim yağmur beni götürecek yoksa beni. |
|||
blackandwhite ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 22/Eylül/2006 Bölüm: İşletme(İngilizce) Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1840 Tesekkür: 765 Rep: 1787 ![]() ![]() |
![]() |
||
eğer amerika o masada olmazsa emin ol o masaya hayatta oturulamaz oturulsa da altına üstüne yanına yoluna bombalar konulur!( gerçek bomba değil yine yanlış anlama mecazi anlamda). yani amerikayı bu konudan soyutlayamazsın ne yazık ki. sakın amerikan yanlısı oldugumu da düşünme sadece şu an bir bakıma muhtacız hemen hemen tüm dünyanın onlara muhtaç olduğu gibi. sen amerikalılar o masada düşünmüyo olabilirsin ama o masanın ayaklarını amerika kuruyor. buna şu an karşı gelebilir miyiz bilmiyorum ama umarım birgün geliriz. |
|||
...LiViNg iS eaSy wiTh eYeS cLoSed...
|
|||
![]() |
||
amerikaya muhtac olmamızın tek nedeni zamannda onların bize bukadr karısmasına izin vermiş olmamız onların süper güç diye kendilerini tarif etmelrine izin vermiş olmamız onlara HALA abiiiiiii diye boyun bükerek yaklasmamız bastada söledim türkiye kendine yeni müttefikler bulmak zorunda...
|
|||
|||
blackandwhite ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 22/Eylül/2006 Bölüm: İşletme(İngilizce) Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1840 Tesekkür: 765 Rep: 1787 ![]() ![]() |
![]() |
||
peki söyler miisn kim sana müttefik olup amerikayı karşısına almak istesin?
|
|||
...LiViNg iS eaSy wiTh eYeS cLoSed...
|
|||
tandemetu ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 14/Ekim/2007 Bölüm: Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 59 Tesekkür: 10 Rep: 28 ![]() ![]() |
![]() |
||
Ç O K Ş Ü K Ü R Türk olduğumuzu hatırladık. O kadar ermeni oldukki Türk olduğumuz aklımıza yeni geldi. O ermeni arkadaşlarada sölüyorum bu işlerin arkasında ermeni lobisi var. Ne alakası var demeyin sakın. Bush bunu ermeni lobisiyle birlikte gerçekleştriyor. İsrail kadar olamıyoruz. Beğenmediğiniz israil 2 askeri için filistini sildi süpürdü ve kimseye hesap vermedi. acaba biz bu şehitler için ırağa "pkk" yı ne yapmalııyz. basiretsiz hükümetin amerikadan alacağı izni bekleyip kaç şehit daha vermeliyiz. |
|||
tesekkür edenler: | jajac blackandwhite mlkşake | ||
jajac ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 06/Haziran/2007 Bölüm: İngilizce Öğretmenliği Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1163 Tesekkür: 313 Rep: 769 ![]() ![]() |
![]() |
||
aynen katılıorum arkadaşım.!!!
![]() |
|||
..LiFe in A caRtOon moTion..
|
|||
![]() |
||
sonuçta aymı dili konuşuyoruz. akp nin isteyip çıkardığı bi teskere değil. ermeni yasası sonucu kamuoyu baskılarıyla çıktı.
|
|||
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 34567 9> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |