|
|
how i met your mother |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
GaGTüS ![]() Forum Kolik ![]() ![]() Emekli Mod K.Tarihi: 05/Temmuz/2007 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1087 Tesekkür: 320 Rep: 881 ![]() ![]() |
![]() Gönderim Zamanı: 20/Eylül/2007 Saat 14:39 |
![]() ![]() Ted Mosby
![]() Marshall Eriksen
![]() Robin Scherbatsky
![]() Barney Stinson
![]() Lily Aldrin
![]() Yaşlı Ted Mosby
“How I Met Your Mother”, Ted’e ve onun eşine nasıl âşık olduğuna ilişkin bir komedi. Ted bu aşkın hikâyesini gelecekte, çocuklarına anlatıyor. 27 yaşındaki Manhattan’lı mimar Ted, arkadaş grubuyla kendine küçük bir dünya yaratmış bir genç. Grupları dört kişiden oluşuyor: En iyi arkadaşı, hukuk öğrencisi Marshall (Jason Segel), dokuz yıldır birlikte olduğu anaokulu öğretmeni sevgilisi Lily (Buffy the Vampire Slayer’ın Willow’u Alyson Hannigan) ve kendine özgü fikirleri olan, takım elbise giymekten şaşmayan, kızlarla tanışmak için sağlam bir yöntem geliştirmiş Barney Stenson (Neil Patrick Harris). Onun kalıcı ilişki kurmak gibi kaygıları yok. Tersine, renkten renge koşuyor. Bizim onunla tanıştığımız sıralarda Lübnanlı kızları beğeniyor, bir önceki favorisi yarı Asyalı kızlarmış. Günler böylece akıp giderken, Marshall, anaokulu öğretmeni Lily ile evlenmeye karar verdiğini açıklayınca Ted (Josh Radnor) paniğe kapılıyor. Romantik Ted’in bekâr kalmaya hiç niyeti yok ve eğer gerçek aşkı bulmaya niyeti varsa, onun da harekete geçmesi gerek. Derken Robin Trubotsky (Cobie Smulders) ile tanışıyor ve ilk bakışta âşık olduğunu düşünüyor. Acaba sahiden öyle mi? Aslında biz diziye, gelecekte, 2030 yılında başlıyoruz. Olgunlaşmış, durulup oturmuş Ted Mosby, iki çocuğuna, oğlu (David Henrie) ve kızına (Lyndsy Fonseca) “Size bir hikâye anlatacağım,” diyor. Anneleriyle nasıl tanıştığının hikâyesi. Dinlemek mecburi, öyle benim canım sıkıldı diye kalkıp gitmek yok. Baştan da uyarıyor: “Uzun bir hikâye.” O anlatırken biz de 2005’e dönüyoruz. Gelecekten bölümler ise bu uzun hikâyeyi renklendiriyor. Carter Bays ve Craig Thomas’ın yarattıkları dizi, başından sonuna kadar 25 yıllık ara ile, geçmiş ve gelecek arasında gidip geliyor ama bizim için “şimdi” olan, Ted’in geçmişi. Oğlu ile kızına hikâyesini anlatan yaşını başını almış Ted’i görmüyoruz, sadece onu konuşan Bob Saget’in sesini duyuyoruz. Düzenleyen LuCkLeSS - 20/Eylül/2007 Saat 14:40 |
|
![]() |
|
tesekkür edenler: | suzi |
GaGTüS ![]() Forum Kolik ![]() ![]() Emekli Mod K.Tarihi: 05/Temmuz/2007 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1087 Tesekkür: 320 Rep: 881 ![]() ![]() |
![]() |
bağımlılık yaratan muhteşem bir komedi!asla bir bölüm izleyip bırakamazsınız;oyüzden sabrınıza veya arşivinize güvenemiyorsanız asla başlamayın;) barney adamımsın.. Düzenleyen LuCkLeSS - 20/Eylül/2007 Saat 14:46 |
|
![]() |
|
tesekkür edenler: | suzi |
blackandwhite ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 22/Eylül/2006 Bölüm: İşletme(İngilizce) Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1840 Tesekkür: 765 Rep: 1787 ![]() ![]() |
![]() |
indirmiştim ama henüz izlemedim. ama sen böyle diyosan hemen izleyeyim alper hocam:)
hazır okullarda başlamamışken izlemek lazım:)
|
|
...LiViNg iS eaSy wiTh eYeS cLoSed...
|
|
![]() |
yunus hocam kesinlikle izlemediysen biran önce izlemeni tavsiye ederim,ben kefilim;) beğenmezsen geri getir prison break , lost ,heroes ne istersen al götür ...
|
|
![]() |
|
blackandwhite ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 22/Eylül/2006 Bölüm: İşletme(İngilizce) Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1840 Tesekkür: 765 Rep: 1787 ![]() ![]() |
![]() |
prison lost heroes bitti abi ya:) gerçi daha prison ın yenisini indirmedim dur bi torrent indireyim de hemen bulayım şu prison ı:)
|
|
...LiViNg iS eaSy wiTh eYeS cLoSed...
|
|
x factor ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 09/Eylül/2007 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 143 Tesekkür: 8 Rep: 15 ![]() ![]() |
![]() |
barney e hastayım : )). legendarryy öldürüyor beni.bi de gözüm üstünde hareketi inanılmaz.izlediğim en iyi sitcom .
|
|
Bir renge ve isme sahip olmak.Türk olmayan takımları yenmek ...
|
|
...zzz... ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 12/Eylül/2007 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 135 Tesekkür: 1 Rep: 5 ![]() ![]() |
![]() |
ben bu diziye bayılıom...
barney bi tanesinn
![]() |
|
x factor ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 09/Eylül/2007 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 143 Tesekkür: 8 Rep: 15 ![]() ![]() |
![]() |
3.sezonunun ilk bölümü bugun yayımlanacak.barney hastaları için sanırım bölümün adı ''wait for it''...ayrıca ilk bölüm sanırım robin in eski sevgilisi rolunde enrique iglesias oynayacak(mış).
legen-wait for it-darryyyy. |
|
Bir renge ve isme sahip olmak.Türk olmayan takımları yenmek ...
|
|
denizz ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 31/Ağustos/2008 Bölüm: İşletme(İÖ) Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 138 Tesekkür: 5 Rep: 9 ![]() ![]() |
![]() |
bu dizinin üstüne dizi tanımam
uçur bizi barney:D have you met ted?:D |
|
thosun ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 03/Ağustos/2008 Bölüm: İstatistik Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 199 Tesekkür: 11 Rep: 15 ![]() ![]() |
![]() |
bendede war sanırm bı sezonu merk ettım sımdı bakıım :)
|
|
cennet beni sewdiklerimle geçrdiim zmanın 4 de 1 i kadar mtlu edemicekse ölmk istemiroumm....
|
|
Zatoichi ![]() Forum Kurdu ![]() ![]() K.Tarihi: 05/Eylül/2007 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 3636 Tesekkür: 672 Rep: 1676 ![]() ![]() |
![]() |
harika bi komedi dizisi :)) hastalık derecesinde bağımlılık yaratıor. dialoglar muhteşem özellkle barney ve marshall ın dialogları yerlere yatırıor insanı:D aralarındaki tokat olayı muhteşemdi:D
hiiç bitmesin bu diziii:D
|
|
Ne senin adın Yûsuf, ne de ben Züleyhâ’yım.
Sanma ki ellerimden yırtılacak gömleğin... Lâkin bir gün Züleyhâ olup gelirsem sana, Yûsuf gibi karşıla, asil, iffetli, serin... |
|
dennis ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 18/Ağustos/2007 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1390 Tesekkür: 239 Rep: 481 ![]() ![]() |
![]() |
süper bi dizi ya:) 2. sezonun tamamını iki günde bitirdim:)) bakalım 3. ve 4. sezonu bulabilirsem devam edicem:)
sanırım 2. sezondaki marshall ve barney arasındaki tokat olayını diyosun:) onu diyosan sezonun en güzel bölümüydü:D |
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |