|
|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
Fredd ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 18/Aralık/2007 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1592 Tesekkür: 351 Rep: 865 ![]() ![]() |
![]() Gönderim Zamanı: 22/Aralık/2007 Saat 22:36 |
|
bi denemek gerek (:
|
||
İzmirin Karşıyakalıları,
Sizleri muhabetle selamlarım. Ben Bütün İzmir ve İzmirlileri severim. Güzel İzmir'in temiz kalpli insanlarınında beni sevdiklerinden eminim. 11.10.1925 ATATÜRK |
||
bonew ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 24/Mart/2006 Bölüm: Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterlik Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 2610 Tesekkür: 13 Rep: 31 ![]() ![]() |
![]() |
|
özel kalmadı ya kınıyorum seni teknolojiyi kötüye kullanmamak lazım bence
|
||
GaGTüS ![]() Forum Kolik ![]() ![]() Emekli Mod K.Tarihi: 05/Temmuz/2007 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1087 Tesekkür: 320 Rep: 881 ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
DeNizLiLi ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 06/Ağustos/2007 Bölüm: İlköğretim Matematik Öğr.(İÖ) Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 3657 Tesekkür: 330 Rep: 791 ![]() ![]() |
![]() |
|
modlar da eleştirilebiliyormuş demek ki ![]() |
||
Çocukken haftalar bana asırdı;
Derken saat oldu, derken saniye... İlk düşünce, beni yokluk ısırdı : Sonum yokluk olsa bu varlık niye ? |
||
GaGTüS ![]() Forum Kolik ![]() ![]() Emekli Mod K.Tarihi: 05/Temmuz/2007 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1087 Tesekkür: 320 Rep: 881 ![]() ![]() |
![]() |
|
e tabi mod'larında eleştirilebilmesinden daha doğal bişey yok ama söz konusu eleştiri mantıklı şeylere dayanıyosa -atom bombasını bulmuşuz misali yapılanlardan saçma daha ne olabilir- yoksa ondan sonra ister istemez bu eleştirilere insan şaşıp kalıyo sadece mod eleştirmiş olabilmek için eleştirilerin manalı manasız nedenlere dayandırılmasına... ka'le bile almadan geçip gitmiştim ama hadi bişiler söyliyim bari bundan sonra mod yada normal üye farketmez bir insan eleştirilirken mantıklı olunsun; birincisi; bunu ben bulmadım ve uzun zamandır bilinen her forumda mutlaka rastlanılan bir yoldur ikincisi; işe yaradığı iddaa edilen bir yoldur ki kimi kullanır kimi kullanmaz kişinin kendi inisiyatifidir üçüncüsü; özel hayatı cevrimdışı girip girmemeye kadar indirmenin manası nedir ...
son olarak; burası bir paylaşım platformudur, her konuda görüşlerin bilinenlerin yorumların paylaşılması esastır , bir diğer üye bunlardan yararlanır yada yararlanmaz; bu paylaşılanlar işine yarar yada yaramaz kendi bileceği iştir fakat forum dediğin paylaşım yeri olduğuna göre kimse bir kişiyi paylaşımı için kınayamaz..
yada kınar ama görüldüğü gibi komik olur! Düzenleyen LuCkLeSS - 26/Aralık/2007 Saat 14:57 |
||
![]() |
||
DeNizLiLi ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 06/Ağustos/2007 Bölüm: İlköğretim Matematik Öğr.(İÖ) Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 3657 Tesekkür: 330 Rep: 791 ![]() ![]() |
![]() |
|
yok ben bu kadar yazıdan sonra istesem de eleştiremem modları yaa
![]() (zaten ben eleştirmemiştim ama ben de korktum yani ) ama mod asistanlarını bilemicem puhahaha ![]() |
||
Çocukken haftalar bana asırdı;
Derken saat oldu, derken saniye... İlk düşünce, beni yokluk ısırdı : Sonum yokluk olsa bu varlık niye ? |
||
zeyno ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 13/Eylül/2007 Bölüm: Hukuk Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1255 Tesekkür: 313 Rep: 832 ![]() ![]() |
![]() |
|
demek mod asistanlarınaa sarcann ben dee bi yazı yaziim luckless gibi asistanları da eleştirme barii:)şaka bi yana modları da herkesi olduğu gibi eleştirin tabii ki bişi demez modlarımız zaten anlayışlıdırlar:) ama eleştiriler sırf laf olsun die olmasın yanii komik oluyoo cidden bakasana özele kalmadıysaa lucklessın suçu ne onu nie kınıosunn
|
||
![]() |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |