|
|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
TüRkÇe VeRinTi ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 27/Ağustos/2007 Bölüm: Tıp Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 247 Tesekkür: 6 Rep: 8 ![]() ![]() |
![]() Gönderim Zamanı: 31/Ağustos/2007 Saat 12:22 |
|
sigara sadece kronik bronşit,damar sertliği,kanser gibi hastalıklara yol açmakla kalmamakta,bazı kişilerde görme kusuru yapmaktadır. ba
![]() sigara benim tek dostum,can yoldaşım,dert ortağım diyenler' bu görme kusurudan dolayı sigaranın gerçek yüzünü görememektedirler...
Arkadaşlar,gelişmiş batı ülkelerinden hem sigarayı satın alıyoruz,hem de sigaranın oluşturduğu zararları giderebilmek için sağlık hizmetini alıyoruz,sigara üreticileri bu gelişmiş ülkerlerde satamadıkları yüksek katranlı ve nikotinli sigarayı gelişmemiş ülkelerin pazarına sürmektedir;artık ne yerine koyulduğumuzu da siz GÖRÜN...kusuru da yapmaktadır. |
||
Beklemesini bilenin her şey ayağına gelir...;)
|
||
TüRkÇe VeRinTi ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 27/Ağustos/2007 Bölüm: Tıp Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 247 Tesekkür: 6 Rep: 8 ![]() ![]() |
![]() |
|
arkadaşlar yorumlarınızı da bekliyorum...özellikle hem sigarayı hem de sağlık hizmetlerini bize satmalrı hakkında
![]() |
||
|
||
gamse ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 19/Ağustos/2007 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1275 Tesekkür: 219 Rep: 467 ![]() ![]() |
![]() |
|
ben sigara içmiyorum..inş hiç bir zaman kullanmamda kullanmıcam da..
insanın bile bile kendini zehirlemesi ömrünü kısaltması ..bile bile
kendine zarar vermesi..bbir başladın mı bırakmak isteyenler sora..bırakamıyorum derler.. insan istedimi herşeyi yapar arkadaşlar yaa kendini düşünüosan bırakırsın..bunun için tedavi görebilirsin bırakırsın..ayrıca artık küçücük çocuklar bile sigara içiyor heryerde bunu görüyoruz..peki onları buna iten ne ailesi çevresindekiler tabiki de..kimden ne görürse ona özeniyorlar..neyseeee
![]() ![]() |
||
"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir." Mustafa Kemal Atatürk
|
||
tesekkür edenler: | TüRkÇe VeRinTi sir_baracuda | |
artst ![]() Forum Bağımlısı ![]() ![]() K.Tarihi: 27/Ağustos/2007 Bölüm: Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 718 Tesekkür: 33 Rep: 56 ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
witch ![]() Forum Bağımlısı ![]() ![]() K.Tarihi: 19/Ağustos/2007 Bölüm: Sınıf Öğretmenliği Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 488 Tesekkür: 31 Rep: 60 ![]() ![]() |
![]() |
|
katılıorum
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
|
birde arkadaslar özellikle üniye yeni başlayanlar için uyarım,çeşitli ortamlara gireceksiniz ve türkiyede de sigara içme oranı sürekli artıyor,birçok arkadas ortamında sigara içen insanlar olacak..en azından kendinizi biraz düşünüyorsanız,pasif içicilikten korumak ve arkadasınızın sağlığı için onu UYARIN.sizin bulunduğunuz ortamlarda içilmesine izin vermeyin,arkadasınız da gerçekten anlayışlıysa sizin bu tutumuzu anlayacaktır...
|
||
|
||
dennis ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 18/Ağustos/2007 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1390 Tesekkür: 239 Rep: 481 ![]() ![]() |
![]() |
|
şu ana kadar ankete göre sigara içmeyenlerin oranı oldukça yüksek gözüküyor umarım üniversite genelinde de böle bi durum vardır. İnsanın bile bile kendine zarar vermesi çok kötü.. Hekresin biraz bilinçlenmesi gerekio..
|
||
uuur ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 22/Ağustos/2007 Bölüm: Hukuk Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 59 Tesekkür: 2 Rep: 2 ![]() ![]() |
![]() |
|
SON 1 AYDIR sigara içmiyorum ve kendimi daha iyi hissediyorum... 8 ya da 10 sene içtim o saçma şeyi..
ama artık gerçekleri görebiliyorum ben de... Düzenleyen uuur - 31/Ağustos/2007 Saat 16:18 |
||
....istisnasız her an
|
||
uuur ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 22/Ağustos/2007 Bölüm: Hukuk Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 59 Tesekkür: 2 Rep: 2 ![]() ![]() |
![]() |
|
ZARARIN FARKINDALAR
Araştırmaya göre, sigarayla bağlantılı sağlık risklerinden endişe duyan tiryakilerin oranı yüzde 73 iken, sağlığı düzeltmenin en iyi yolunun sigarayı bırakmaktan geçtiğini kabul edenlerin oranı da yüzde 79 olarak tespit edildi. Katılımcılardan yüzde 73’ü “en az bir defa sigarayı bırakmayı denediğini” ifade ederken, bırakmayı deneyenlerin yüzde 57’si ise “bunun şimdiye kadar yapmaya çalıştıkları en zor şey olduğunu” belirtti. Araştırmaya katılan içicilerin yüzde 58’i, “sigarayı bırakmaya çalıştıkları ilk dönemlerde bunu kimseye söylemediklerini” ifade ederken, sigara içenlerin yüzde 56’sı “doktor desteği ve daha etkili ilaçların sigarayı bırakma şanslarını etkileyeceğine inandığını” söylüyor. ntvmsnbc' den
|
||
....istisnasız her an
|
||
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() kararlılığından dolayı seni kutluyorum...
ve arkadaşlar şöyle de bir istatistik var sigarayı deneyen gençlerin %70 kadarı hiç bırakamıyor...yani en iyisi başlamamak ama hiçbir şey geç değil,uur arkadasımız gibi bırakabilirsiniz.bu işi kendiniz yapamıyorsanız en bstinden deu hastanesinde sigarayı bıraktırmakla ilgii bi poliklnik var.cünkü sigara içmek bir davranıstan ziyade bir hastalık...
|
||
|
||
Dark_Avenger ![]() Forum Bağımlısı ![]() ![]() 1 hafta uzaklaştırma cezası K.Tarihi: 04/Eylül/2007 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 881 Tesekkür: 53 Rep: 137 ![]() ![]() |
![]() |
|
nasıl başardın dostum? 8 yıldır içiyorum, bırakmak istiyorum:( |
||
![]() |
||
becoes ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 08/Eylül/2007 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1237 Tesekkür: 72 Rep: 155 ![]() ![]() |
![]() |
|
bırakma karşim ne güzel karşılıklı tüttürüyoz=)
|
||
![]() |
||
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |