|
|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | |
AngelsDemons ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 17/Ağustos/2007 Bölüm: Makina Mühendisliği Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 298 Tesekkür: 3 Rep: 4 ![]() ![]() |
![]() Gönderim Zamanı: 31/Ağustos/2007 Saat 22:06 |
way bee :D bise böölesi denk gelmes :D
|
|
benvaryaa ![]() Forum Bağımlısı ![]() ![]() K.Tarihi: 24/Ağustos/2007 Bölüm: İngilizce Öğretmenliği Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 218 Tesekkür: 11 Rep: 19 ![]() ![]() |
![]() |
|
|
merveugur ![]() Forum Yenisi ![]() ![]() K.Tarihi: 28/Ağustos/2007 Bölüm: İktisat Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
ahh ahh nerde oo sans bısde yaa
|
|
Misafir ![]() Misafir ![]() ![]() Tesekkür: 34 Rep: 50 ![]() ![]() |
![]() |
süper yaaa
|
|
ayshgl ![]() Forum Yenisi ![]() ![]() K.Tarihi: 24/Ağustos/2007 Bölüm: İlköğretim Matematik Öğretmenliği Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
hala böyle aşklar kaldı mı ya??bende istiorm eğer varsa
![]() |
|
bluenightcb ![]() Forum Yenisi ![]() ![]() K.Tarihi: 25/Ağustos/2007 Bölüm: Hukuk Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 5 Rep: 7 ![]() ![]() |
![]() |
bence de cook güselllll!!!
|
|
mlkşake ![]() Forum Bağımlısı ![]() ![]() K.Tarihi: 06/Ağustos/2007 Bölüm: Fizik Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 889 Tesekkür: 117 Rep: 309 ![]() ![]() |
![]() |
bak şimdi moralim bozuldu millet neler yapıyo ya... çiçek ,yok amatör parçalar bunları yemem bida |
|
Ya Hep Ya hiŞ foRMUnA GErEK yok
|
|
türkçeci ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 25/Ağustos/2007 Bölüm: Türkçe Öğretmenliği(İÖ) Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 3804 Tesekkür: 487 Rep: 1219 ![]() ![]() |
![]() |
bize vurmaz böyle şeyler zaten sadece bakmakla yetiniriz..
|
|
dont_pain ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 18/Ağustos/2007 Bölüm: Hukuk Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 2971 Tesekkür: 393 Rep: 826 ![]() ![]() |
![]() |
bn kendimi bu konuda da bahtsız bedevi ilan ediyorum
![]() |
|
beni görsen belki anlayamazsın
içlenir gizli gizli ağlarsın eğer ben yalnızsam yanılmışsam elimden tut yoksa düşeceğim yağmur beni götürecek yoksa beni. |
|
becoes ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 08/Eylül/2007 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1237 Tesekkür: 72 Rep: 155 ![]() ![]() |
![]() |
bize de denk gelmez ki böle bişi yapcak bi bayan
![]() |
|
![]() |
|
Misafir ![]() Misafir ![]() ![]() Tesekkür: 34 Rep: 50 ![]() ![]() |
![]() |
Bayanları etkilemek bu kadar kolay olmamalı..
Ama kolaymıs bu kadar tepkilere bakarsak..
Sevgiyi böyle seylerle ölcüyorlar...
Yazık gercekten
![]() |
|
dşler kralçsi ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 23/Ağustos/2007 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1051 Tesekkür: 54 Rep: 111 ![]() ![]() |
![]() |
bencede yasık ya....
|
|
Nereler değişmiştir bu kadar yılda bir şehirden bin şehir olarak döndüm..
|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |