|
|
Dünya dışı yaşam varmı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 7> |
Yazar | |||
Dark_Avenger ![]() Forum Bağımlısı ![]() ![]() 1 hafta uzaklaştırma cezası K.Tarihi: 04/Eylül/2007 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 881 Tesekkür: 53 Rep: 137 ![]() ![]() |
![]() Gönderim Zamanı: 10/Kasım/2007 Saat 21:43 |
||
iyi güzelde verdiğin link forumun anasayfası:) |
|||
![]() |
|||
x factor ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 09/Eylül/2007 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 143 Tesekkür: 8 Rep: 15 ![]() ![]() |
![]() |
||
ben inanmyom.
|
|||
Bir renge ve isme sahip olmak.Türk olmayan takımları yenmek ...
|
|||
türkçeci ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 25/Ağustos/2007 Bölüm: Türkçe Öğretmenliği(İÖ) Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 3804 Tesekkür: 487 Rep: 1219 ![]() ![]() |
![]() |
||
ben evrende yalnız olduğumuzu düşünmüyorum.kesinlikle başka gecegenlerde de yaşam var.bunu böyle düşünmek BENCE büyük bencillik.
|
|||
gözlerimizi uzaklıklar değil ki yalnız,
göze alamadığımız yakınlıklar da acıtır.. ve gözleri ancak gözler bağışlayabilir.. haydar ergülen |
|||
GaGTüS ![]() Forum Kolik ![]() ![]() Emekli Mod K.Tarihi: 05/Temmuz/2007 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1087 Tesekkür: 320 Rep: 881 ![]() ![]() |
![]() |
||
arkadaşım sana şöyle izah edelim ; bilimsel tartışma ana başlığı altında kilitli ve sabit konulara bakarsan orada forum yöneticilerimizden umehmet tarafından açılmış ''bilimsel tartışmalara katılanlara rep puan'' şeklinde bir duyuru bölümü var ;bunun içeriğinde de şöyle yazıyor: 'bilimsel tartışmalara,bilimsel tartışma kuralları içinde ; kanıtları,yorumları,gözlemleriyle katılacak her forum üyesine yönetim tarafından teşekkür edilecektir' yazıyor...yani bahsi geçen teşekkürler fikirlere değil katılımlara veriliyor!bahsettiğim duyuru niteliğindeki konuya bakarsan bunu kendinde göreceksindir ayrıca o duyuru içerisinde, link'inde değişmeyerek forum linki şeklinde kalması da senin 'iyigüzelde' diye başlayan cümlenin nedenidir.muhtemelen baracuda'nında bir anlık dalgınlığına gelmiş bir olaydır...
ayrıca bir hatırlatma; 'tartışma kuralları'nda görebileceğiniz bir kurala göre; 'bilimsel tartışmanın dışında geyik amaçlı yazılmış mesajlarınız bilgi verilmeksizin silinecektir' Düzenleyen LuCkLeSS - 10/Kasım/2007 Saat 23:05 |
|||
![]() |
|||
Dark_Avenger ![]() Forum Bağımlısı ![]() ![]() 1 hafta uzaklaştırma cezası K.Tarihi: 04/Eylül/2007 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 881 Tesekkür: 53 Rep: 137 ![]() ![]() |
![]() |
||
şimdi o arkadaş bilimsel bir tartışmaya mı katıldı yani.. bana ne kazandırdı? sadece inanmıyorum veya inanıyorum demekle teşekkür mü olur? o yazıyı bi de sen oku dikkatlice "bilimsel tartışmalara bilimsel tartışma kuralları içinde, kanıtları yorumları gözlemleriyle" demiş. bana da yazdığım cevapta teşekkür gönderilse ben de derim "noluyo yaa!"
hani silinmemiş mesajım! geyik yapıyorum ya!! Düzenleyen Dark_Avenger - 10/Kasım/2007 Saat 23:07 |
|||
![]() |
|||
GaGTüS ![]() Forum Kolik ![]() ![]() Emekli Mod K.Tarihi: 05/Temmuz/2007 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1087 Tesekkür: 320 Rep: 881 ![]() ![]() |
![]() |
||
silinmediğinide nerden çıkardın ! bir başka arkadaşımızın imzası hakkındaki o yersiz iltifatının olduğu mesajını göremiyorum¿
Demek ki ben kastettiğim mesajı çoktan silmişim bile...
ayrıca kişiler kendi yorumlarını görüşlerini sunmuşlar 'inanıyorum' yada 'inanmıyorum' diye kimisi bu konudaki iddaalarını destekler karşı savı çürüten kanıtlar sunar kimi ise sadece görüşünü söyler çekilir...Konunun başından beri mesajların çogundada II.yol seçilmiştir.....bizde I.yolun seçilmesini istiyor, II.yolu tercih etmiyor ve arzulamıyoruz ama Bu konuda kimseyi tartışmanın o zevkli havasına zorla sokamayız! |
|||
![]() |
|||
![]() |
||
konuya dvm etmem de sakınca yoksa tanrıların arabaları diye eski bi kitap var kesinlikle tavsiye ederim, inanmayanlar için...
Düzenleyen LuCkLeSS - 10/Kasım/2007 Saat 23:38 |
|||
![]() |
|||
no_fear ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 09/Ekim/2007 Bölüm: Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 6 Rep: 10 ![]() ![]() |
![]() |
||
olmaması için bi sebeb yok uçsuz bucaksız bi evren var biz ancak güneş yörüngesinde olan gezegenleri bilioruz en fazla marsaa kadar gidioruz keşfedilmemiş ve keşfedilemiyecek yerler çok onun için çürütülmesi imkansız bir tez!!!...
|
|||
No FeAR...
TeŞeKKüRLeRinİzİ beKLiOrUMM... =) |
|||
F@TiH ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() bi hafta uzaklaştırma cezası K.Tarihi: 05/Şubat/2008 Bölüm: İktisat Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 234 Tesekkür: 37 Rep: 97 ![]() ![]() |
![]() |
||
Hayat var ya da yok denince hep kendi dünyamızdakilere benzer canlılar düşünüyoruz.:)
Ama farklı şekilde yaşam belirtileri gösteren canlılar olabilir bence.İllede yaşamak için oksijene ihtiyaç duymayan,farklı beslenen canlılar.:)Bu yüzden Muaazam( olcutlerini bilemedigimiz kadar buyuk) buyulukteki bir uzayin icinde yasam olduguna inaniyorum, insanlara gore oldugunu ise hic mi hic zannetmiyorum. ![]() Kimbilir, bizim onlari aradigimiz gibi onlar da belki bizi ariyordur ![]() Düzenleyen F@TiH - 01/Temmuz/2008 Saat 00:02 |
|||
![]() |
|||
papatya ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 13/Nisan/2006 Bölüm: Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1050 Tesekkür: 297 Rep: 796 ![]() ![]() |
![]() |
||
o kitabı okumuştum ama maalesef beni çok inandırmadı çünkü yazar kendi içinde çelişiyordu bir söylediği diğerini tutmuyordu bu yüzden çokta inanasım gelmiyor açıkçası...
|
|||
farkı fark edenin farkını fark ederim!!!
|
|||
x_ray ![]() Forum Bağımlısı ![]() K.Tarihi: 23/Eylül/2006 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 292 Tesekkür: 62 Rep: 138 ![]() ![]() |
![]() |
||
bir küçük bilgi aktarayım. geçen belgeselde izlemiştim. artık yıldızlardan ve cisimlerden gelen ışıkları analiz ederek, o yıldızın-gezegenin(veya cismin işte) genel olarak sıcaklığını filan ölçebiliolarmış. en azından tahmin ediolarmış. neyse, konuya gelelim; avrupa uzay dairesi yanılmıyorsam, samanyolunun dışında, başka bi galakside, bizim dünyamız sıcaklıklarına yakın bi gezegen-cisim keşfetmiş.(daha doğrusu öyle olduğunu tahmin etmişler) bu da şu demek. orada (ki eğer varsa) su bizdeki gibi sıvı olabilirmiş. bu da yaşam olma olasılığını acayip arttırıyormuş. ama bu yaşam dedikleri, uzaylı mı, bakteri mi, bi de bunu düşünmek lazım...
|
|||
DeNizLiLi ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 06/Ağustos/2007 Bölüm: İlköğretim Matematik Öğr.(İÖ) Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 3657 Tesekkür: 330 Rep: 791 ![]() ![]() |
![]() |
||
ya var mı yok mu kısmında değilim de bence olmasın . dünyada zaten yeteri kadar savaş var -ki bunlar insan türü arasında oluyor zatesn - başka gezegendeki canlılarla da savaş mı yapıcaz şimdi ? bazen düşünüyorum da " gerçekten ne gerek vardı diyorum insanoğlunu yaratmaya ?
|
|||
Çocukken haftalar bana asırdı;
Derken saat oldu, derken saniye... İlk düşünce, beni yokluk ısırdı : Sonum yokluk olsa bu varlık niye ? |
|||
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 7> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |