|
|
Bucaya yakın ilçe tavsiyesi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
OtuzikilikEs ![]() Forum Yenisi ![]() K.Tarihi: 09/Kasım/2011 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() Gönderim Zamanı: 09/Kasım/2011 Saat 03:22 |
Selamlar millet,
Bu yıl müzik öğretmenliği düşünüyorum. Buca eğitim fakültesindeymiş sanırım biraz araştırmadan sonra bucanın bana uymayacağına kanaat getirdim. Fakülteye en fazla 1 - 1.3 saatte ulaşabileceğim bolca sosyal aktivitesi olan fazla pahalı olmayan 4 yıl doğru düzgün öğrenci hayatı yaşayabileceğim en yakın ilçe hangisidir? Bu arada denize kıyısıda olsa çok güzel olur yaklaşık 10 yıldır denize hasretim malum konyadan gelicem :) Ama şart değil en azından denize kıyısı olan bi ilçeye yakın olması da kafi çok şey istememişimdir umarım :) Bana önerebileceğiniz yer neresidir? |
|
tayfunayd ![]() Forum Yenisi ![]() ![]() K.Tarihi: 01/Şubat/2013 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
konak'ın üçyol hatay taraflarında eski ama arakat daireler bulabilirsin kiraları 500-550 den başlar yalnız en kötüsü bu fiyatlardan aşağı dediğin gibi bir ev bulamazsın,üçyoldan bucaya ulaşım çok kolay ve yakın yada ksk alaybey-tersana taraflarından da tutabilirsin ama biraz uzaktır üçyol'a göre bucaya.
|
|
ninest123 ![]() Forum Acemisi ![]() K.Tarihi: 13/Haziran/2015 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 148 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
f erfghfhg hj mt0706 mt0706 |
|
Yanıt Yaz ![]() |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |