|
|
|
DEU tıp kazananlar buraya!!!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 11> |
Yazar | |
D0kTR ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 14/Ağustos/2010 Bölüm: Tıp Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() Gönderim Zamanı: 15/Ağustos/2010 Saat 10:51 |
kazanalar buraya... |
|
_aslı_ ![]() Forum Acemisi ![]() K.Tarihi: 15/Ağustos/2010 Bölüm: Tıp Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
ben kazandm :)
|
|
D0kTR ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 14/Ağustos/2010 Bölüm: Tıp Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
tbrk ederım..:)
|
|
_aslı_ ![]() Forum Acemisi ![]() K.Tarihi: 15/Ağustos/2010 Bölüm: Tıp Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
teşekkürler. ben de seni tebrik ederim
|
|
![]() |
hazırlığı gecme dusuncen var mı acaba? |
|
![]() |
geçmeyi denicem bi, umarım geçerim. sen düşünüyor musun? bide bu sınavın ne zaman olduğu hakkında bi bilgin var mı?
|
|
![]() |
ben gecmeı dusunuom sınav zamanı hakkında bı bılgım yok ama okul 27 eylülde acılıo onu bılıom
|
|
![]() |
geçen yıllarda çıkan sorular yabancı diller yüksekokulu önünde fotokopiler şeklinde satılıyo diye duydum. ordan alıp çalışmak lazım aslında
|
|
rkybyrkl ![]() Moderatör ![]() ![]() K.Tarihi: 13/Ağustos/2009 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1289 Tesekkür: 114 Rep: 247 ![]() ![]() |
![]() |
tıplıları o kadar zorlamıyorlar zaten geçmek konusunda,biraz çalışın,paragraf yazma işini iyi yapın geçersiniz;)
|
|
;)
|
|
![]() |
paragraf mı? sınav nası test deılmı yaa:(
|
|
rkybyrkl ![]() Moderatör ![]() ![]() K.Tarihi: 13/Ağustos/2009 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1289 Tesekkür: 114 Rep: 247 ![]() ![]() |
![]() |
test ve yazı yazma bölümünden oluşuyor,sınava başlarken önce birer kağıt dağıtıyorlar üstünde konuların yazdığı.ona paragrafı yazıp muhtemelen 45 dkda sonra test sınavına başlıyorsunuz |
|
;)
|
|
![]() |
valla zormuş .bu arda senın bolum ne
|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 11> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |