|
|
Buca kız yurdu.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 6> |
Yazar | |||
zuzuce ![]() Forum Acemisi ![]() K.Tarihi: 17/Haziran/2015 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 121 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() Gönderim Zamanı: 27/Nisan/2016 Saat 05:36 |
||
|
|||
ThiskeT ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 16/Ağustos/2010 Bölüm: İngilizce Öğretmenliği Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
||
KESİN KAYITTA İSTENECEK BELGELER 1. Öğrenci belgesi fotokopisi (D.E.Ü.Öğrenci Kimliği Fotokopisi) |
|||
. . AlLoR oN dAnSe. .
|
|||
aysuu ![]() Forum Yenisi ![]() ![]() K.Tarihi: 13/Ağustos/2010 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
||
rica ederim bende bişe sorabilir miyim kayıt için ne yapmamız gerekiyor depozito olayı falan varf nereye vericez onu ben başvuru yapmadan önce bi yerde okumuştum şimdi bulamıyorum..
|
|||
tatlilimon ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 07/Ağustos/2008 Bölüm: İktisat Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 312 Tesekkür: 43 Rep: 90 ![]() ![]() |
![]() |
||
tmm buldum teşekkürler
|
|||
İşte sana bir ipucu: Bu işte elden geldiğince az göze çarpmalı...
|
|||
aysuu ![]() Forum Yenisi ![]() ![]() K.Tarihi: 13/Ağustos/2010 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
||
deu sitesinde birimlere göre duyuru die bi yer var ordan sağlık spor falan die bi yer var tıkla açılır ben ordan baktım.. |
|||
kerevizgüzeli ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 15/Ağustos/2010 Bölüm: Elektirik ve Elektronik Mühendisliği Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 2 Rep: 2 ![]() ![]() |
![]() |
||
ben de dedim ztn aynısını :d
|
|||
tatlilimon ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 07/Ağustos/2008 Bölüm: İktisat Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 312 Tesekkür: 43 Rep: 90 ![]() ![]() |
![]() |
||
Deu nün anasayfasında duyurular var oradakileri takip et açıklanmış buarada
|
|||
İşte sana bir ipucu: Bu işte elden geldiğince az göze çarpmalı...
|
|||
kerevizgüzeli ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 15/Ağustos/2010 Bölüm: Elektirik ve Elektronik Mühendisliği Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 2 Rep: 2 ![]() ![]() |
![]() |
||
www.deu.edu.tr yanda duyurular var akıyo ordan yakala :) Ne asilim ne yedek hem bucada hem deu yurdunda :d torpil işine girmeyince böyle oluyor demek
|
|||
ewrem_ ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 08/Eylül/2010 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 99 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
||
ya bu bucanın sonuçları bugun açıklanmıcakmıydı nerden bakıcas ? yazmıyo hiç bi yerde??
|
|||
oLmaz oLmAZ deme oLmaz OLMAZ...
|
|||
ThiskeT ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 16/Ağustos/2010 Bölüm: İngilizce Öğretmenliği Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
||
peki bu buca kız yurdu başvuru sonuçlarını nasıl öğrenicez?
|
|||
qo:zde ![]() Forum Yenisi ![]() ![]() K.Tarihi: 29/Ağustos/2010 Bölüm: İngilizce Öğretmenliği Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
||
bn yurttaki bir görevliyle knuştum yni gelenlere 4 kşilik odaları vriolarmış sadece ve fiyatı da 100tl
|
|||
& Denizkabuqu_&
|
|||
symAa ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 28/Ağustos/2010 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 73 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
||
:))
|
|||
günü elinde tut yada kayıp zamanlarına pişman olarak öl..
|
|||
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 6> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |