|
|
Ödüllü yarışmamız |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
virusizmir ![]() Forum Kolik ![]() ![]() B.A.G.S. K.Tarihi: 17/Eylül/2009 Bölüm: Türkçe Öğretmenliği(İÖ) Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1656 Tesekkür: 84 Rep: 180 ![]() ![]() |
![]() Gönderim Zamanı: 21/Kasım/2009 Saat 17:31 |
Bizim sitede ucunda ödül olan ufak çaplı bir yarışma düzenliyorum da belki ilginizi çeker diye buradan da paylaşmak istedim.
Yarışma şu: ''bilgisayar masanızın'' ve ''masaüstünüzün'' resmini çekip konuya koyuyorsunuz. Daha sonra üyeler oylayacak ve kazananları seçeceğiz. Ödüller: - 1 adet 1 yıllık Kaspersky İnternet Security seriali. - 5 adet 1 yıllık İOBİT 360 seriali. - 5 adet süresiz Advanced System Care seriali. 11 kişiye ödül verilecek anlayacağınız yani :) Daha detaylı bilgi almak için benimle özelden konuşabilirsiniz, buraya sitemizin linki koyarsam reklama girer. |
|
SéMt-i âLâ BUCA!!! |
|
tesekkür edenler: | SibelCHE |
virusizmir ![]() Forum Kolik ![]() ![]() B.A.G.S. K.Tarihi: 17/Eylül/2009 Bölüm: Türkçe Öğretmenliği(İÖ) Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1656 Tesekkür: 84 Rep: 180 ![]() ![]() |
![]() |
Yok mu hiç ödül isteyen ya :)
|
|
SéMt-i âLâ BUCA!!! |
|
rkybyrkl ![]() Moderatör ![]() ![]() K.Tarihi: 13/Ağustos/2009 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1289 Tesekkür: 114 Rep: 247 ![]() ![]() |
![]() |
yaa ben istiyordum da turnuva günü yoktum yaa haftaya yapmamz mümkün olmaz mı:D
|
|
;)
|
|
![]() |
Katılım halen devam ediyor :) 6 Aralık'a kadar :)
|
|
SéMt-i âLâ BUCA!!! |
|
SibelCHE ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 06/Aralık/2008 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1215 Tesekkür: 284 Rep: 720 ![]() ![]() |
![]() |
ben bunların hepsini sevabına alırım..uğraştırma kimseyi, direkt hediye et bana :P |
|
Kendi kimliğini ötekinin varlığına göre konumlandırmak hastalıktır. Kimliğini yaşatman için sana bir düşman gerekiyorsa, senin kimliğin hastalıklıdır.
|
|
![]() |
Uğraştıracak bir şey yok ya bizim de amacımız zaten verelim insanlar faydalansın diye. Basit bir şey istedik maksat eğlence olsun diye :) Hem sende de bir şey vardı hani benim istediğim bilmem hatırla mısın xD Şişeli böyle xD
|
|
SéMt-i âLâ BUCA!!! |
|
mine89 ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 05/Kasım/2007 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 4577 Tesekkür: 462 Rep: 1145 ![]() ![]() |
![]() |
amaç ne diye sorsam ??
|
|
![]() |
Yarışalım, eğlenelim, bir şeyler dağıtalım millet faydalansın :)
|
|
SéMt-i âLâ BUCA!!! |
|
mine89 ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 05/Kasım/2007 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 4577 Tesekkür: 462 Rep: 1145 ![]() ![]() |
![]() |
eğlence diyorsun yani :)
|
|
![]() |
Yani :) Ne kadar eğleniliyor soru işareti tabi de maksadımız oydu :)
|
|
SéMt-i âLâ BUCA!!! |
|
![]() |
haydi inş amacınıza ulaşırsınız :)
|
|
![]() |
Sağolasın :)
|
|
SéMt-i âLâ BUCA!!! |
|
Yanıt Yaz ![]() |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |