|
|
En güzel yerleşke hangisi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 6789> |
Yazar | |
GizZzeM!!! ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 05/Ekim/2007 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1648 Tesekkür: 117 Rep: 273 ![]() ![]() |
![]() Gönderim Zamanı: 14/Ekim/2007 Saat 21:50 |
egitim ve dokuz çeşmelerden başka bi yer görmedim ki ben...dier yerler nasıl ki? bilen gören bi arkadaşımız var mı?
|
|
no_fear ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 09/Ekim/2007 Bölüm: Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 6 Rep: 10 ![]() ![]() |
![]() |
tınaz ı tek geçerim :)))))
|
|
No FeAR...
TeŞeKKüRLeRinİzİ beKLiOrUMM... =) |
|
hipotez ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 19/Mayıs/2006 Bölüm: Coğrafya Öğretmenliği Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 85 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
tabiki egitim fakültesi digerlerine göre daha güzel ah bi de sınıflar tabureli olmasa ne hayallerle gelmiştim oysa
|
|
Zaten hayat koca bir oyun
Ne yaşımız ne aklımız ermekte Ve her gün birileri yine Her gün bir yerlerde birine Pembe yalanlar söylemekte |
|
cyda ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 07/Ekim/2007 Bölüm: Türkçe Öğretmenliği(İÖ) Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1761 Tesekkür: 344 Rep: 928 ![]() ![]() |
![]() |
buda sorumu sımdı tabıkıde egıtım yesıllıgı yeter cımlere yayılıyos oh ne guzel
|
|
KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALK DA BİR MUM YAK ...
|
|
no_fear ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 09/Ekim/2007 Bölüm: Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 6 Rep: 10 ![]() ![]() |
![]() |
kıymet bilmek ayrı bişi çim değil dikenlerin üstünde oturunca anlarsınız kampüsünüzün tatil yeri gibi olduğunu:)))
|
|
No FeAR...
TeŞeKKüRLeRinİzİ beKLiOrUMM... =) |
|
Funky Soul ![]() Forum Yenisi ![]() ![]() K.Tarihi: 30/Ağustos/2007 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 3 Rep: 7 ![]() ![]() |
![]() |
narlıdere de yer alan güzel sanatlar ve konservatuar
|
|
AMON ![]() Forum Bağımlısı ![]() ![]() K.Tarihi: 18/Ağustos/2007 Bölüm: Maden Mühendisliği Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 373 Tesekkür: 34 Rep: 39 ![]() ![]() |
![]() |
AYNEN KATILIYORUM SU AN TINAZLI DEILIM AMA SENEYE TINAZLIYIM VE SUPER BI YER AYNEN TEK GECERIM:::)
|
|
leburaggk ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 15/Ağustos/2008 Bölüm: Makina Mühendisliği Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 303 Tesekkür: 3 Rep: 7 ![]() ![]() |
![]() |
bence bornva bi numara
|
|
eğer dürüst ve akıllı iseniz siyasetçi değilsiniz, dürüst ve siyasetçi iseniz akıllı değilsiniz, akıllı ve siyasetçi iseniz dürüst değilsiniz..
|
|
madebydogan ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 23/Eylül/2008 Bölüm: Sınıf Öğretmenliği(İÖ) Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 161 Tesekkür: 6 Rep: 15 ![]() ![]() |
![]() |
bef tabiki
|
|
sfenks ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 10/Mayıs/2008 Bölüm: Sınıf Öğretmenliği(İÖ) Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 86 Tesekkür: 2 Rep: 4 ![]() ![]() |
![]() |
eğitim eğitim eğitim:)
|
|
esuree ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 22/Ağustos/2008 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 281 Tesekkür: 12 Rep: 28 ![]() ![]() |
![]() |
dokuzçeşmeleride beendimm ben :))
|
|
ı am who ı am!!!
|
|
mayıs ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 22/Eylül/2008 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 151 Tesekkür: 4 Rep: 6 ![]() ![]() |
![]() |
tabikiiiii tınaz. eğitimde dokuz cesmelerde tıkıs tıkıs minicik kampus yani bide tınaza gelin derim
|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 6789> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |