|
|
En güzel yerleşke hangisi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 9> |
Yazar | |
35 AML 35 ![]() Forum Kolik ![]() ![]() Bir ay Uzaklastırma Cezası K.Tarihi: 28/Ekim/2006 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 3117 Tesekkür: 563 Rep: 1115 ![]() ![]() |
![]() Gönderim Zamanı: 12/Kasım/2006 Saat 18:56 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Misafir ![]() Misafir ![]() ![]() Tesekkür: 34 Rep: 50 ![]() ![]() |
![]() |
TINAZ BURAYA ELLER HAVAYAAAAAAAAAAAAA!!!TINAZ BİZİ DİSKOYA GÖTÜÜÜR!! :)
|
|
whispers ![]() Forum Acemisi ![]() Puan: 0 K.Tarihi: 13/Nisan/2006 Bölüm: Fransizca Ögretmenligi Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 280 Tesekkür: 23 Rep: 49 ![]() ![]() |
![]() |
tabikide eğitim mis gibi hava yemyeşil heryer ilkbaharda o çimler nasıl güzel oluooooooo,artı en önemlisi tarihi izler taşıo en güzeli EĞİTİM ...
|
|
Hayatinin anlami senin bakislarinda gizlidir
|
|
SeA_SeA ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 23/Eylül/2006 Bölüm: Tarih Öğretmenliği Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 233 Tesekkür: 14 Rep: 18 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
black_light ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 07/Ekim/2006 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 1 Rep: 1 ![]() ![]() |
![]() |
deu da güzel kampüs yok hepsi bi cins be eğitimde amele dolu tınaz taa nerde öteki bi başka
ama ne iyisi eğitim sanırım da arada uramak lazım
|
|
ev arkadaşı arayn varmııııııııııı
|
|
35 AML 35 ![]() Forum Kolik ![]() ![]() Bir ay Uzaklastırma Cezası K.Tarihi: 28/Ekim/2006 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 3117 Tesekkür: 563 Rep: 1115 ![]() ![]() |
![]() |
alsalar içeri
![]() |
|
|
|
![]() |
e bı ayaklansak ozman benı zaten almıolar ogrencı kartım bıle yok bır yıldır
|
|
![]() |
benim varda ne oluyor bi sınavlara girmeye yarıyor başka hiçbir forcesini gormedim:)
|
|
|
|
![]() |
walla benden 60 daha ıstıolar ben de wermıom ama kutuphanede bı herıf war bırbırımıze gırcez bu yuzden sureklı kartsız gelıossun dıe darlıo benı o da olmasa ısıme de yaramıcak hakkaten gecen yıldan hocalarda alıstı zaten sınawlar da bıle sormuolar bana
|
|
![]() |
![]() |
|
|
|
afili_yalnızlık ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 13/Ekim/2006 Bölüm: Tıp Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 164 Tesekkür: 5 Rep: 5 ![]() ![]() |
![]() |
en güsel balçova kampüsü alışveriş merkezleri var güsel sanatlar yanımızda teleferiğimiz var arka tarafımız yeşillik ön taraf deniz süper süper süper :)))
|
|
değerlerini etiket gibi yansıtan insanların içinde fiyatları ben belirlerim ;)
|
|
duMan ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 19/Mayıs/2006 Bölüm: Cografya Ögretmenligi Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 172 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
her zaman eğitim
|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 9> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |