|
|
Sizce En İyi Şair Kim? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345> |
Yazar | ||
kriptex ![]() Forum Bağımlısı ![]() ![]() K.Tarihi: 21/Ağustos/2009 Bölüm: Tarih Öğretmenliği Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 618 Tesekkür: 150 Rep: 308 ![]() ![]() |
![]() Gönderim Zamanı: 04/Eylül/2009 Saat 22:29 |
|
nazım hikmet.
|
||
galiba hiç birimiz bu dünyadan sağ çıkamayacağız
|
||
mugessh ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 04/Eylül/2008 Bölüm: Tarih Öğretmenliği Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 112 Tesekkür: 6 Rep: 14 ![]() ![]() |
![]() |
|
katiliorum sana..
|
||
Pranga ![]() Forum Acemisi ![]() K.Tarihi: 30/Ağustos/2009 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 264 Tesekkür: 35 Rep: 85 ![]() ![]() |
![]() |
|
Doğrudur şiir zevk meselesi ama seçim yapanları eleştirmişsiniz neden acaba?Alt tarafı bir dize yorumlayacaktın niye bu kadar tepki verdin ki?Nazım Hikmet'in dünyanın her yerinde bilinyor olmasının sebebi siyasi görüşmüş be arkadaşım hiç mi okumadın şiirlerini.Hiç mi yanmadın sende?Sen araç ile amacı da karıştırmıssın.İddia ediyorum taklittir bunu da ispatlarım senin gibi bir cümleyi yorumlamaktan kaçacak değilim.Daha söz sanatını bilmiyorsun söz sanatı demek şurada teşbih var şurada bir mübağala şurada bir alitarnasyon var demek değildir.Söz sanatı derinlik, zenginliktir.Verdiğim örnkteki derinliği görebilmen açısından konuştum yoksa artislik yapma gibi bir niyetim yok.
Şiirin ne olduğunu şairlerin ne işçiliği yaptığını bilmeden çok da konuşamazsın zaten.
|
||
Nasıl da yılları buldu, Bir mısra boyu maceram... Bilmezler nasıl aradık birbirimizi, Bilmezler nasıl sevdik, İki yitik hasret, İki parça can. |
||
kriptex ![]() Forum Bağımlısı ![]() ![]() K.Tarihi: 21/Ağustos/2009 Bölüm: Tarih Öğretmenliği Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 618 Tesekkür: 150 Rep: 308 ![]() ![]() |
![]() |
|
nazım hikmetin dünyaca ünlü olmasının nedeni sadece siyasi görüşüdür demek nazım hikmeti hiç okumamış olmanın açık bir itirafıdır!
Düzenleyen kriptex - 04/Eylül/2009 Saat 22:46 |
||
|
||
tesekkür edenler: | Pranga bittersweety | |
special one ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 01/Eylül/2009 Bölüm: Mimarlık Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 5 Rep: 9 ![]() ![]() |
![]() |
|
ve ben şairim namus işçisiyim yani yürek işçisi...
ahmed arif:)
|
||
Hisset o tutkuların en güzeli
Düşün ödenen bütün bedeli Ne diken ne kelepçe Anla Özgürsün simdi Özgürsün simdi |
||
tesekkür edenler: | Pranga | |
Pranga ![]() Forum Acemisi ![]() K.Tarihi: 30/Ağustos/2009 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 264 Tesekkür: 35 Rep: 85 ![]() ![]() |
![]() |
|
Yani şiirleri farsçaya çevrilmiş bir şairin emeğine,onuruna siyasi görüş demek çok çocukca!
|
||
Nasıl da yılları buldu, Bir mısra boyu maceram... Bilmezler nasıl aradık birbirimizi, Bilmezler nasıl sevdik, İki yitik hasret, İki parça can. |
||
tesekkür edenler: | kriptex | |
![]() |
|
kesinlikle katılıyorum sana |
||
|
||
Misafir ![]() Misafir ![]() ![]() Tesekkür: 34 Rep: 50 ![]() ![]() |
![]() |
|
puffff
yazmıcam demiştim amma baya saçmalamışın be kardeşim :D
alitarnasyon nedir?halikarnasyon mu dicektin :D ya da halikarnas balıkcısından mı bahsedecektin :D ?
ayrıca teknik olarak her yere gir bak söz sanatı dendi mi zenginlik derinlik mi anlaşılıyormuş?söz sanatına derinlik dedin ya gülmekten kırdın beni :D tekrardan saol
benişmde tüm bildiklerimi anlatıp hava atacak halim yok.
bu arada hiç yanmadım :D
|
||
![]() |
|
yazmıcam demiştim amma baya saçmalamışın be kardeşim :D
alitarnasyon nedir?halikarnasyon mu dicektin :D ya da halikarnas balıkcısından mı bahsedecektin :D ?
ayrıca teknik olarak her yere gir bak söz sanatı dendi mi zenginlik derinlik mi anlaşılıyormuş?söz sanatına derinlik dedin ya gülmekten kırdın beni :D tekrardan saol
benişmde tüm bildiklerimi anlatıp hava atacak halim yok.
bu arada hiç yanmadım
alliterasyon demek istemiş galiba |
||
|
||
Misafir ![]() Misafir ![]() ![]() Tesekkür: 34 Rep: 50 ![]() ![]() |
![]() |
|
saol kriptex anlamamıştım :D
|
||
beton ![]() Forum Acemisi ![]() K.Tarihi: 04/Eylül/2009 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 95 Tesekkür: 3 Rep: 6 ![]() ![]() |
![]() |
|
özdemir asaf'ın olmamasına üzüldüm
|
||
![]() |
|
senin anladıgını anladım da anlamayanlar da çıkabilir |
||
|
||
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |