|
|
ŞENLİK DİYENLER !!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
tolgarap ![]() Forum Yenisi ![]() ![]() K.Tarihi: 08/Şubat/2009 Bölüm: Muhasebe (İMYO) Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 1 Rep: 1 ![]() ![]() |
![]() Gönderim Zamanı: 09/Şubat/2009 Saat 00:06 |
SELAM MİLLET BU BAHAR DÖNEMİNDE YAPILMASINI İSTEDİĞİNİZ YADA SU OLUR! BU OLMAZ! DEDİĞİNİZ TÜM PAYLASIMLARI BURAYA YAPALIM :D BAKALIM NELER İSTİYORUZ.
![]() ![]() |
|
TOLGA BİR TEKNİK RAPİNİZE YÖN VERİN...
|
|
tesekkür edenler: | FalconXX_XX |
mine89 ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 05/Kasım/2007 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 4577 Tesekkür: 462 Rep: 1145 ![]() ![]() |
![]() |
ben eğitim çimlerinde olsun diyorum şenlik :)
duman,candan erçetin,teoman,kenan doğulu buyursun gelsin :)
ayrıca köşe yazarlarımız da söyleşiye gelsin :)
Beyaz Cahit Arf binasında Beyaz Show programını yapsın,konukları da profesörlerimiz(!) olsun :)
sıra geceleri düzenlensin (sadece kaynaşmak adına :) )
şimdilik bu kadar :))
|
|
Zatoichi ![]() Forum Kurdu ![]() ![]() K.Tarihi: 05/Eylül/2007 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 3636 Tesekkür: 672 Rep: 1676 ![]() ![]() |
![]() |
eğitimde olsun ne olursa olsun:P |
|
Ne senin adın Yûsuf, ne de ben Züleyhâ’yım.
Sanma ki ellerimden yırtılacak gömleğin... Lâkin bir gün Züleyhâ olup gelirsem sana, Yûsuf gibi karşıla, asil, iffetli, serin... |
|
mine89 ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 05/Kasım/2007 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 4577 Tesekkür: 462 Rep: 1145 ![]() ![]() |
![]() |
işte :) böyle böyle yaptırıcaz dediğimizi :))
|
|
Zatoichi ![]() Forum Kurdu ![]() ![]() K.Tarihi: 05/Eylül/2007 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 3636 Tesekkür: 672 Rep: 1676 ![]() ![]() |
![]() |
inş:) valla bu senede eğitimde olmazsa benim için şenlikler bitmiştir daaa da gelmem:D allahımm bu cümle kalıbımını daha ne kadar kullanıcam:P:D biri beni durdursun:P |
|
Sanma ki ellerimden yırtılacak gömleğin... Lâkin bir gün Züleyhâ olup gelirsem sana, Yûsuf gibi karşıla, asil, iffetli, serin... |
|
![]() |
yeni bir olay olana kadar daha da değiştirmeyiz kalıbımızı :D
|
|
![]() |
:D:D kesinlikle.
|
|
|
tolgarap ![]() Forum Yenisi ![]() ![]() K.Tarihi: 08/Şubat/2009 Bölüm: Muhasebe (İMYO) Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 1 Rep: 1 ![]() ![]() |
![]() |
Evet yaa eğitimde süper alan var zaten ve haklısın söyleşiler ve etkinlikler coğalsın herkes de canlanır en azından 9 eylül bu konuda bir bütün olur yani alanı değerlendirmeli olanda bize olmayanda bize bence bu konuda katılımı arttırmalıyız :D
|
|
|
|
by_jeem!!! ![]() Forum Kurdu ![]() ![]() K.Tarihi: 25/Ağustos/2008 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 2959 Tesekkür: 699 Rep: 1681 ![]() ![]() |
![]() |
sıra gecesi olsun evet..bide dünyann en büyük çig köftesi yapılsın..
çiğköfteden adam yapılsın hatta:D:Dbuca sporda real madridle bucada dostluk maçı yapsın..penguencikler üşümesin:D:DD::D::D |
|
YA SEV YA BADABA DU!!!
|
|
![]() |
YORUMUNA KURBAN YAA :D SÜPERSİN DOSTUM |
|
|
|
kışgüneşi ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 15/Şubat/2009 Bölüm: Türkçe Öğretmenliği Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 1 Rep: 4 ![]() ![]() |
![]() |
izmirdeki 6 üniversite ortak şenlik yapma kararı almış arkadaşlar nasıl olur acaba
![]() |
|
tesadüfler ki
tesadüfi değildir.. |
|
![]() |
süper olur bence :D
|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |