|
|
|
Deniz Gezmiş |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||||
Pranga ![]() Forum Acemisi ![]() K.Tarihi: 30/Ağustos/2009 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 264 Tesekkür: 35 Rep: 85 ![]() ![]() |
![]() Gönderim Zamanı: 13/Ekim/2009 Saat 18:18 |
||||
Niye zoruna gitti ki. |
|||||
Nasıl da yılları buldu, Bir mısra boyu maceram... Bilmezler nasıl aradık birbirimizi, Bilmezler nasıl sevdik, İki yitik hasret, İki parça can. |
|||||
yasakbölge ![]() Mod Asistanı ![]() ![]() Ege Üniversitesi K.Tarihi: 01/Eylül/2009 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 2333 Tesekkür: 137 Rep: 321 ![]() ![]() |
![]() |
||||
yoo hiç zoruma gitmedi..boş bir düşünceyi savunanların zoruna gfitsin..çok da umrumda .... *ayrıca ben zoruma gittiğinde fikir belirtmiyorum..düşünebilen bir varlık allaha şükür..düşündüğüm için fikrimi yazıyorum..do you understand?. ![]() Düzenleyen yasakbölge - 13/Ekim/2009 Saat 22:59 |
|||||
Ege Üniversitesi |
|||||
SibelCHE ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 06/Aralık/2008 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1215 Tesekkür: 284 Rep: 720 ![]() ![]() |
![]() |
||||
Bir gün Hz. Ömer idam edilmesine karar verilen münafığın ayaklarını öpüyormuş.. Bil bakalım neden? |
|||||
Kendi kimliğini ötekinin varlığına göre konumlandırmak hastalıktır. Kimliğini yaşatman için sana bir düşman gerekiyorsa, senin kimliğin hastalıklıdır.
|
|||||
yasakbölge ![]() Mod Asistanı ![]() ![]() Ege Üniversitesi K.Tarihi: 01/Eylül/2009 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 2333 Tesekkür: 137 Rep: 321 ![]() ![]() |
![]() |
||||
valla bilemiyeceğim... |
|||||
Ege Üniversitesi |
|||||
SibelCHE ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 06/Aralık/2008 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1215 Tesekkür: 284 Rep: 720 ![]() ![]() |
![]() |
||||
Bunu gören halkk vayy ömer naptın sen yaa filan bir telaşa kapılmışlar. Hz. Ömer de demişki; evet, bir münafıktı ve gördünüz o inandığı yolda öldü, ya biz ne yapıyoruz?? İyi demiş mi?
|
|||||
Kendi kimliğini ötekinin varlığına göre konumlandırmak hastalıktır. Kimliğini yaşatman için sana bir düşman gerekiyorsa, senin kimliğin hastalıklıdır.
|
|||||
![]() |
||||
mükemmel demiş... *mükemmel demiş de benim anlayamadığım bir fikir beyan etmek niye bu kadar rahatsız etti ben onu anlamdım..ben sana inandığın yolda ölme mi dedim...deiştir fikrini gel başkasının görüşlerini mi benimse dedim...yoksa bu görüşten vazgeçmezsen yok olursun mu dedim? *insanoğlunun düşünmesi için beyni vardır...beyinden fikirler üretilir..o fikirler başkalarına sunulur ve paylaşılır..benim fikrim de bu adamın vatan haini olduğu yönündedir..daha önce de söylediğim gibi belki sana göre kahramandır.. * en iyisi fikirlerimize saygı(karşılıklı) duymaktır..yok ben buna hain derim,sen öbürüne hain dersin uzzzaaarrr gider... |
|||||
Ege Üniversitesi |
|||||
![]() |
||||
Hayır, benim anlayamadığım neden vatan haini oldugu?? Vatan haini -ilan edilen- biri oldugu için mi yoksa başka bir açıklaması var mı? Bana bişey dediğin yok, ben sadece gerekçelerini merak ediyorum. |
|||||
|
|||||
Pranga ![]() Forum Acemisi ![]() K.Tarihi: 30/Ağustos/2009 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 264 Tesekkür: 35 Rep: 85 ![]() ![]() |
![]() |
||||
Deniz gezmiş kemalist düşünceye bağlıydı.Bu zoruna gitti mi peki?
|
|||||
Nasıl da yılları buldu, Bir mısra boyu maceram... Bilmezler nasıl aradık birbirimizi, Bilmezler nasıl sevdik, İki yitik hasret, İki parça can. |
|||||
![]() |
||||
tamam o kemalist düşüncaya bağlı kalsın yada sen öle san... ayrıca bu zoruna mı gitti mevzusu anlaşılmadı galiba..bir kere de anlamayan birine 100 kere aynı şeyleri tekrarlıyamam...bu mevzu uzar...en iyisi burda bırakmak...yok ben devam edecem diyorsan tek başına devam edebilirsin...;) |
|||||
Ege Üniversitesi |
|||||
![]() |
||||
Sana da yaklaşılmıyor yahu. |
|||||
|||||
mavii ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 07/Ekim/2006 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1877 Tesekkür: 310 Rep: 834 ![]() ![]() |
![]() |
||||
ben resimler için teşekkür etmek istedim...
|
|||||
YA ÖZGÜR YAŞAYACAĞIZ
YA DA BU YAŞAMI YAŞANMAMIŞ SAYACAĞIZ!!!!! ^^Ay doğup şafak atmada sandım meğer yariin düğmeleri çözülmüş^^(KARAC'OĞLAN) |
|||||
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |