|
|
arılar niçin altıgen petek yaparlar? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
circuit_ ![]() Forum Bağımlısı ![]() ![]() K.Tarihi: 10/Mart/2008 Bölüm: Elektirik ve Elektronik Mühendisliği Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 602 Tesekkür: 134 Rep: 309 ![]() ![]() |
![]() Gönderim Zamanı: 17/Ağustos/2008 Saat 19:46 |
:))) yok mine sana yönelik yasmadım yani öle ortaya... kusura bakma yani öyle sana ima edermiş gibi görünüorsa silebilirim..
|
|
windows was not properly shut down
|
|
mine89 ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 05/Kasım/2007 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 4577 Tesekkür: 462 Rep: 1145 ![]() ![]() |
![]() |
yok ya ben üstüme alındım her zamanki gibi:))
silmene gerek yok bence güzel bi yazı teşekkürler:)
|
|
becoes ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 08/Eylül/2007 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1237 Tesekkür: 72 Rep: 155 ![]() ![]() |
![]() |
yaa özel bi madde mi ne varms onu kovana sürüolarms arılarda oraya bal işliolarms al sana allah yazısı.. türkiyeyi çizen arıları bile duydum:D
|
|
![]() |
|
becoes ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 08/Eylül/2007 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1237 Tesekkür: 72 Rep: 155 ![]() ![]() |
![]() |
ztn şey derler arılar ortalıktan kayboldugu zman kıyamet mi ne kopcakms.. biara hiç arıya denk gelmedik de tırsmıstık:D |
|
![]() |
|
mine89 ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 05/Kasım/2007 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 4577 Tesekkür: 462 Rep: 1145 ![]() ![]() |
![]() |
bu sene çok arı var ya:S kıyamet uzak herhalde:))
|
|
![]() |
bgn öölen bi tane öldürdük allah affetsin artk=) nefsi müdafa:D
|
|
![]() |
|
![]() |
ölünce de yazık diyorsun bal yapıyor onlar bize ama batırınca iğnesi amaaaan:))
|
|
![]() |
bi taneden bişi olmaz:D
|
|
![]() |
|
![]() |
:D:D hayvanseverler derneğindekiler duymasın seni:))
|
|
DeNizLiLi ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 06/Ağustos/2007 Bölüm: İlköğretim Matematik Öğr.(İÖ) Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 3657 Tesekkür: 330 Rep: 791 ![]() ![]() |
![]() |
şabanın dediği gibi olabilir de olmayabiir de :)) bence çok da gerek yok böyle şeyleri bulup göstermeye , yani bir şey mi ispat etmeye çalışıyoruz ? dünyaya ve uzaya bakın oradaki düzeni görün yeter. ![]() |
|
Çocukken haftalar bana asırdı;
Derken saat oldu, derken saniye... İlk düşünce, beni yokluk ısırdı : Sonum yokluk olsa bu varlık niye ? |
|
DeNizLiLi ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 06/Ağustos/2007 Bölüm: İlköğretim Matematik Öğr.(İÖ) Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 3657 Tesekkür: 330 Rep: 791 ![]() ![]() |
![]() |
nefsi müdafaa ![]() ya ben de bazen karınca , böcek falan öldürüyorum evde . hayvanları severim hepsinin bi amacı vardır muhakkak dünyada olmaları için ama evimde istemiyorum hayvan falan . bi kedi bile istemiyorum napim öyle işte ![]() |
|
Çocukken haftalar bana asırdı;
Derken saat oldu, derken saniye... İlk düşünce, beni yokluk ısırdı : Sonum yokluk olsa bu varlık niye ? |
|
leburaggk ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 15/Ağustos/2008 Bölüm: Makina Mühendisliği Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 303 Tesekkür: 3 Rep: 7 ![]() ![]() |
![]() |
ben bunun fake olduğunu düşünüyorumm ama yazı güzell
|
|
eğer dürüst ve akıllı iseniz siyasetçi değilsiniz, dürüst ve siyasetçi iseniz akıllı değilsiniz, akıllı ve siyasetçi iseniz dürüst değilsiniz..
|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |