|
|
|
DEKORSAN KAFE KAPANIYOR... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
wesborland ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 19/Kasım/2006 Bölüm: Ekonometri Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 93 Tesekkür: 9 Rep: 19 ![]() ![]() |
![]() Gönderim Zamanı: 12/Nisan/2008 Saat 04:39 |
Dokuz Eylül Üniversitesi’nin
Dokuzçeşmeler yerleşkeünde faaliyet gösteren Dekorsan Kafe , Dokuz Eylül
Üniversitesi Rektörlüğü ile yaklaşık bir yıl önce aylık verilen kira
nedeniyle mahkemelik olmuşlardı…
Mahkeme bugün Rektörlük lehine sonuçlandı... Dekorsan Kafe yarından itibaren eşyalarını toplayıp , kapanacak… Yetkililer yeni kafenin , açılacak ihale sonucu ancak 2008 Eylül ayında faaliyete gireceğini belirttiler… Sonuç olarak pazartesiden itibaren Dokuzçeşmeler yerleşkeündeki , Dekorsan Kafe kapalı olacak… |
|
Oradan bakınca neyimi görebiliyorsun?
Görmediğin hiçbirşeyin peşine düşme, uzak dur benden... |
|
tesekkür edenler: | blackandwhite zeyno |
zeyno ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 13/Eylül/2007 Bölüm: Hukuk Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1255 Tesekkür: 313 Rep: 832 ![]() ![]() |
![]() |
bu ne ya koca dekorsan kapanıyor mu napıcaz pekii biz kampüsümüzün en büyük ve en çok gidilen kafesiydi orası:(
|
|
_silmarwen_ ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 26/Kasım/2007 Bölüm: İktisat Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 563 Tesekkür: 94 Rep: 264 ![]() ![]() |
![]() |
dimi yaa... ben çok seviyodum dekoru =( üzücü bi durum harbiden.yerine başka bi cafe açılana kadar millet kampüste gidecek yer bulamaz olacak =S denge ve odak hangi birimize yetecek yaa =( yazık olmuş..
|
|
![]() |
|
dont_pain ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 18/Ağustos/2007 Bölüm: Hukuk Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 2971 Tesekkür: 393 Rep: 826 ![]() ![]() |
![]() |
üf yaa kapata kapata dekoru mu kapatmışlar yani... mantıksızlığın dik alası.. dekor kadar gidileen daha da ötesi gidilebilen biyer yok ki kampüste.. hem her çeşit yemek vardı hem kocamandı..
sacmalık :S
|
|
beni görsen belki anlayamazsın
içlenir gizli gizli ağlarsın eğer ben yalnızsam yanılmışsam elimden tut yoksa düşeceğim yağmur beni götürecek yoksa beni. |
|
comoralen ![]() Forum Yenisi ![]() ![]() Puan: 0 K.Tarihi: 27/Nisan/2006 Bölüm: İktisat Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
yan isletmeler is yapicak demekki
kapatmisken bari iibf`yi tinaztepeye alsalardi zaten bisi kalmio ogrenci adaminin okulda ev yemegini yiyebilecegi tek yerdi orasi (ne kadar az ve tatsiz olsa dahi) ama gene de ole bir etkinlik vardi sadece su yonden sevindim okulumuz ve rektorumuz az para kazancak 5 ay boyunce. bu sene okul bitcek gibi ama seneye muhtemelen harc parasini yukseltiler, yani dolyayli verginin yerine dolaysiz vergiyi alirlar. ama bu sefer ogrenci halkasi bu zincirden kopuyo |
|
F@TiH ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() bi hafta uzaklaştırma cezası K.Tarihi: 05/Şubat/2008 Bölüm: İktisat Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 234 Tesekkür: 37 Rep: 97 ![]() ![]() |
![]() |
Harbiden bende çok üzüldüm.Tavla ,bilardo,masa tenesi vs.. ile mükemmel bir cafeydi Düzenleyen F@TiH - 17/Nisan/2008 Saat 11:15 |
|
![]() |
|
_silmarwen_ ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 26/Kasım/2007 Bölüm: İktisat Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 563 Tesekkür: 94 Rep: 264 ![]() ![]() |
![]() |
artık öğle tatillerinde okulda durulmaz oldu yaa..meğerse dekor bütün okulu barındırıyomuş.şimdi dengede çardakta oturcak yer bulabiliyosak şanslı sayılıyoruz =S ah dekor ah ... =(
|
|
![]() |
|
F@TiH ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() bi hafta uzaklaştırma cezası K.Tarihi: 05/Şubat/2008 Bölüm: İktisat Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 234 Tesekkür: 37 Rep: 97 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
zeyno ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 13/Eylül/2007 Bölüm: Hukuk Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1255 Tesekkür: 313 Rep: 832 ![]() ![]() |
![]() |
ya iki haftaya zaten dersler bitmiş olucak yaa ne anladım ben biraz bekleseler olmuyor muydu yaa biraz öğrenciyi düşünseler:( ezginin de dediği gibi yer bulmak çok zor oldu artık diğer kafelerde de pufff çok üzüldüm çok:(
|
|
circuit_ ![]() Forum Bağımlısı ![]() ![]() K.Tarihi: 10/Mart/2008 Bölüm: Elektirik ve Elektronik Mühendisliği Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 602 Tesekkür: 134 Rep: 309 ![]() ![]() |
![]() |
Arkadaşlar Tınaztepe hepinizi kucaklamaya hazır:)) zaten in cin top oynuyor....
|
|
windows was not properly shut down
|
|
gunitsoldier88 ![]() Forum Yenisi ![]() ![]() K.Tarihi: 15/Mayıs/2008 Bölüm: Makina Mühendisliği Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
ii oldu kapandığı :D döneri kötüydü beah |
|
![]() |
AKP KAPANSIN DEKORSAN KAPANMASIN:(
|
|
tesekkür edenler: | lordoftitan |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |