|
|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
jajac ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 06/Haziran/2007 Bölüm: İngilizce Öğretmenliği Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1163 Tesekkür: 313 Rep: 769 ![]() ![]() |
![]() Gönderim Zamanı: 23/Mart/2008 Saat 16:39 |
..LiFe in A caRtOon moTion..
|
|
tesekkür edenler: | GaGTüS blackandwhite suzi |
GaGTüS ![]() Forum Kolik ![]() ![]() Emekli Mod K.Tarihi: 05/Temmuz/2007 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1087 Tesekkür: 320 Rep: 881 ![]() ![]() |
![]() |
hepisinden bizim evde vardı....şaka şaka; ilkinden yoktu biz biraları fıçı almıyoduk ;)
|
|
![]() |
|
türkçeci ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 25/Ağustos/2007 Bölüm: Türkçe Öğretmenliği(İÖ) Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 3804 Tesekkür: 487 Rep: 1219 ![]() ![]() |
![]() |
sonucusu mantıklı ama :)
|
|
gözlerimizi uzaklıklar değil ki yalnız,
göze alamadığımız yakınlıklar da acıtır.. ve gözleri ancak gözler bağışlayabilir.. haydar ergülen |
|
Zatoichi ![]() Forum Kurdu ![]() ![]() K.Tarihi: 05/Eylül/2007 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 3636 Tesekkür: 672 Rep: 1676 ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Ne senin adın Yûsuf, ne de ben Züleyhâ’yım.
Sanma ki ellerimden yırtılacak gömleğin... Lâkin bir gün Züleyhâ olup gelirsem sana, Yûsuf gibi karşıla, asil, iffetli, serin... |
|
mavii ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 07/Ekim/2006 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1877 Tesekkür: 310 Rep: 834 ![]() ![]() |
![]() |
yuhhhh yavwwaşşşşş bu ne yaaa:)
hele o ütünün üstünde çorba ısıtmalar ne o yaa:)))
bende kaldım hiç öyle şeyler görmedim:))
|
|
YA ÖZGÜR YAŞAYACAĞIZ
YA DA BU YAŞAMI YAŞANMAMIŞ SAYACAĞIZ!!!!! ^^Ay doğup şafak atmada sandım meğer yariin düğmeleri çözülmüş^^(KARAC'OĞLAN) |
|
dont_pain ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 18/Ağustos/2007 Bölüm: Hukuk Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 2971 Tesekkür: 393 Rep: 826 ![]() ![]() |
![]() |
su ikinci evin adresini bilen varsa sölesin allah askına da belediyeye hbr verelim :) çöp ev olmus ya orası resmen:)
|
|
beni görsen belki anlayamazsın
içlenir gizli gizli ağlarsın eğer ben yalnızsam yanılmışsam elimden tut yoksa düşeceğim yağmur beni götürecek yoksa beni. |
|
_silmarwen_ ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 26/Kasım/2007 Bölüm: İktisat Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 563 Tesekkür: 94 Rep: 264 ![]() ![]() |
![]() |
ne güzel batırmışlar öyle mutfağı yaa |
|
![]() |
|
mine89 ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 05/Kasım/2007 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 4577 Tesekkür: 462 Rep: 1145 ![]() ![]() |
![]() |
umarım böyle bi evim olmaz seneye:)) bu arada o sigara paketlerini kaç senede toplamışlar yaaa:))
|
|
Zatoichi ![]() Forum Kurdu ![]() ![]() K.Tarihi: 05/Eylül/2007 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 3636 Tesekkür: 672 Rep: 1676 ![]() ![]() |
![]() |
yanlız varya 5 kişiyi kanser edecek kadar sigara depolamışlar helal olsun
![]() |
|
Ne senin adın Yûsuf, ne de ben Züleyhâ’yım.
Sanma ki ellerimden yırtılacak gömleğin... Lâkin bir gün Züleyhâ olup gelirsem sana, Yûsuf gibi karşıla, asil, iffetli, serin... |
|
Yanıt Yaz ![]() |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |