|
|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
_silmarwen_ ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 26/Kasım/2007 Bölüm: İktisat Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 563 Tesekkür: 94 Rep: 264 ![]() ![]() |
![]() Gönderim Zamanı: 03/Mart/2008 Saat 00:28 |
arkadaşlar tam 999 mesajdayım ve paylaşım yaparak kolik olmak istedim
![]() Kadının biri, 46 yaşındayken kalp krizi geçiriyor ve hastaneye
kaldırılıyor.Ameliyat masasındayken, ölüme yakın, birden bi r Hayal görüyor. Azraili görüyor ve soruyor: "Benim saatim geldi mi?" Azrail cevap veriyor: "Hayır, senin daha 43 sene, 2 ay ve de 8 günün var".Narkozdan uyandığında, estetik yaptırmaya karar veriyor. Yüzünü gerdiriyor, dudaklarını doldurtuyor ve de g öğüslerinidüzelttiriyor. Kısacası: "Yeniden doğmuş gibi" d aha uzun bir süre yaşayacağınıbildiği için şimdi, o kadar ameliyatın değdiğini düşünüyor. Son ameliyattan sonra, hastaneden tamamen yeni bir insan gibi çıkıyor.Tam karşıdan karşıya geçiyor ki, ambülans çarpıyor. Ölüyor.Cenn ette Azrail'e soruyor: "40 seneden daha fazla yaşa yacağımı sanıyordum! Neden o zaman bana o ambülansın çarpmasını sağlayıp b eni öldürttün?" Azrail cevap veriyor: "Kız, ben seni tanıyamadım.." |
|
![]() |
|
suzi ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 04/Kasım/2007 Bölüm: İngilizce Öğretmenliği Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 Tesekkür: 276 Rep: 679 ![]() ![]() |
![]() |
ehehehehheheehh süpermiş silmo
![]() |
|
o suyu kirletmeye kıçın yetmez
kafanı daldır zoilus, kafanı! martialis |
|
jajac ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 06/Haziran/2007 Bölüm: İngilizce Öğretmenliği Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1163 Tesekkür: 313 Rep: 769 ![]() ![]() |
![]() |
ehehe bunu teLe atmıştı birisi teşkuRler paylaşım içiN silMoooOoo bu arda tebrikLer sende artık bizdensinnnnnnnnnnn oleelelelele:P:)))))))))))))
|
|
..LiFe in A caRtOon moTion..
|
|
_silmarwen_ ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 26/Kasım/2007 Bölüm: İktisat Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 563 Tesekkür: 94 Rep: 264 ![]() ![]() |
![]() |
eyvallah yavrular bugüne bugün kolik oldum artık darısı suziciğimin başına ehuaheuah
|
|
![]() |
|
_aycha_ ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 08/Mart/2008 Bölüm: Türkçe Öğretmenliği(İÖ) Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1205 Tesekkür: 165 Rep: 417 ![]() ![]() |
![]() |
puhahahahahaha
![]() ![]() |
|
Arkadaşlar!
Dışarıda bir şeyler oluyor farkında mısınız?? Uykuda olanları sarsın, uyandırın. Herkese söyleyin, yakında ışıklar kesilebilir. Karanlıkta ne yapacaksınız??? Yılmaz GÜNEY |
|
crepuscolo ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 01/Aralık/2007 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 148 Tesekkür: 20 Rep: 28 ![]() ![]() |
![]() |
mod olduuna da görürüs ins
![]() |
|
bitti...
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
becoes ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 08/Eylül/2007 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1237 Tesekkür: 72 Rep: 155 ![]() ![]() |
![]() |
eee karşim kolik olan rütbe atlıyo kolay diil bu sorumluluk=)) bende 1000. msjımda özel bişi yaparm artk ne biliim bi parti fln=))
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz ![]() |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |