|
|
|
Durakta(izmirde çekildi) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
köpüklü ![]() Forum Yenisi ![]() K.Tarihi: 23/Mayıs/2007 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 7 Rep: 25 ![]() ![]() |
![]() Gönderim Zamanı: 02/Aralık/2007 Saat 13:46 |
Ege üniversitesinden arkadaşlarımız çekmiş bu filmi...
DURAKTA GÖRDÜĞÜ KIZA AŞIK OLAN GENCİN HİKAYESİ..
Düzenleyen köpüklü - 02/Aralık/2007 Saat 13:50 |
|
türkçeci ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 25/Ağustos/2007 Bölüm: Türkçe Öğretmenliği(İÖ) Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 3804 Tesekkür: 487 Rep: 1219 ![]() ![]() |
![]() |
aman bee ne şıpsevdiymiş
ilk başta üzüldüm ama şimdi kızdım =)
|
|
gözlerimizi uzaklıklar değil ki yalnız,
göze alamadığımız yakınlıklar da acıtır.. ve gözleri ancak gözler bağışlayabilir.. haydar ergülen |
|
tebessüm:) ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 11/Kasım/2007 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 545 Tesekkür: 78 Rep: 181 ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Artık hayali görüntülere hayali öyküler yazıyorum. Hayali öykülere gerçek görüntüler bulmaktan çoktan vazgeçtim...
|
|
blondewitch ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 24/Ağustos/2007 Bölüm: Şehir ve Bölge Planlama Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1012 Tesekkür: 235 Rep: 575 ![]() ![]() |
![]() |
erkek milleti işte yaa :))
en uzun aşkı 3 gün :))
|
|
yusufaltunhan ![]() Forum Yenisi ![]() K.Tarihi: 20/Temmuz/2009 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
klasik öğrenci filmi.....neyse emeğineze sağlık diyelim....
|
|
lordoftitan ![]() Forum Acemisi ![]() K.Tarihi: 02/Eylül/2008 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 1 Rep: 2 ![]() ![]() |
![]() |
filmi göremiyorumki ben neden
|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |